Introductie.

3 Apr

Mijn naam is Jana. Eigenlijk is het niet mijn naam, maar ik vind het wel een mooie naam. Alle namen die ik noem op deze blog zullen nep namen zijn, maar het zijn wel personen die een deel van mijn leven uitmaken. Dit omdat ik liever anoniem blijf.

Ik ben dus niet Jana, maar ik besta wel. Ik hou van eten, koken, muziek, mijn gitaar, mijn piano, notitieboekjes, tekenfilmpjes, de natuur, mijn familie en mijn vrienden. Ik hou ook enorm veel van boeken, in mijn tas zul je altijd een leesboek vinden. Ik ben een enorme rommelkont. Een spoor van rotzooi, dat is wat ik achterlaat als ik ergens ben geweest. Ook ben ik een persoon dat allemaal scenario’s bedenkt als er een keuze moet worden gemaakt. Ik bedenk soms wel honderd scenario’s zodat ik eigenlijk niet meer weet welke keuze ik moet maken. Mijn droom is om super creatief te worden. Ik ben wel een klein beetje creatief, maar als ik dan naar andere mensen kijk, dan denk ik ‘ah! dat wil ik ook kunnen!’. En dan ga je dingen nadoen, en dan is het niet meer origineel en vind ik het sowieso niet meer leuk. Originaliteit is ook iets wat ik best wel belangrijk vind. Anders zou de wereld zo saai worden. Stel je voor, een hele wereld die elke dag alles hetzelfde doet. Nee, dat wil ik mij eigenlijk niet voorstellen.

En nu weet ik eigenlijk niet zo goed wat ik verder moet gaan typen. Ik ben een heel saai persoon en ik maak niet zoveel mee. Ik snap eigenlijk zelf niet zo goed waarom ik een blog begin. Mijn leven is niet interessant genoeg en mensen zullen het vast niet willen lezen. Of misschien dat ergens mijn leven opeens wel interessant wordt. Maar dat weet je niet, want jij en ik kunnen de toekomst niet voorspellen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: