Examens examens examens.

6 Apr

Stiekem begin ik ‘m nu al te knijpen. De examens beginnen al over een maand en anderhalve week! En ik ben bang dat die tijd veel te snel om is, en dat ik dan bijna nog helemaal niets heb gedaan. Ik ben een grote kampioen in uitstellen. En stiekem is dat ook aan mijn cijfers te zien.

Voor sommige vakken doe ik wel echt mijn best, maar daarvoor haal ik alsnog een onvoldoende. Maar voor sommige andere vakken ben ik gewoon te lui. Maar mijn cijferlijst is niet al te best. Beter gezegd: alles hangt van mijn examen af. Ik sta drie onvoldoendes. En ik heb maar twee compensatiepunten dus eigenlijk moet ik gewoon mijn examens super goed gaan maken.

En eigenlijk ben ik nu studieontwijkend gedrag aan het vertonen omdat ik eigenlijk mijn mondeling moet voorbereiden. En ik moet nog een praktische opdracht maken. En eigenlijk moet ik ook nog voor een toets leren die ik nog inhalen moet. Eigenlijk had ik gewoon alles niet moeten uitstellen, dan was ik nu net zoals mijn klasgenoten huiswerk vrij geweest.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: