Anoniem.

23 Apr

Ik kreeg laatst de vraag wat eigenlijk de bedoeling was van mijn blog omdat ik over persoonlijke dingen schrijf, maar wel anoniem ben. En iemand anders vroeg of het eigenlijk wel zo leuk was om anoniem te zijn.

Ik gebruik deze blog als een soort van uitlaatklep op sommige momenten (zoals laatst het stuk over mijn broer bijvoorbeeld) en ik wil niet dat mensen die ik goed ken het kunnen lezen. Ik heb namelijk twee (een soort van) stalkers en ik heb liever niet dat ze op mijn blog kunnen komen. Het enige wat ik verander op deze blog is mijn naam, en eventueel de namen van personen waar ik schrijf. Ik snap best dat mensen het vreemd vinden om niet te weten van wie een blog is, maar voor nu vind ik het gewoon de beste oplossing.

‘Ja, maar dan moet je geen blog nemen.’ O nee? Waarom niet? Er zit wel een echt persoon dit te typen, alleen haar naam is niet echt, maar alles wat ze meemaakt wel. En misschien wil ze dat wel delen.

Advertenties

3 Reacties to “Anoniem.”

  1. Lapjeskat 24 april 2011 bij 18:37 #

    >Je hebt groot gelijk! Ik wil ook niet dat iedereen op internet weet wie ik ben. Ik ben dan wel niet erg goed in anoniem zijn, maar men kan niet in één oogopslag zien wie ik ben, en dat is wel prettig.Maar krijg je echt negatief commentaar, omdat je anoniem schrijft? Want dat is wel vrij suf van die mensen dan!

  2. Jana 24 april 2011 bij 21:05 #

    >Lapjeskat, ik kreeg niet echt negatief commentaar hoor, maar die mensen vroegen het zich gewoon af of snapten het niet helemaal. Dus ik dacht, waarom ga ik het niet gewoon even uitleggen.

  3. Lapjeskat 25 april 2011 bij 12:42 #

    >Oh sorry, ik dacht te lezen dat je negatief commentaar kreeg, maar dat zei je helemaal niet. Ik vond het ook al vreemd! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: