Perfectionistisch en een rommelkont.

14 Mei

Ja, dat ben ik. Ik ben perfectionistisch, maar ook een rommelkont. Ik vind het vreselijk, beide eigenschappen. Met schoolwerk ben ik nooit erg perfectionistisch geweest, en ook mijn kamer is een enorme bende. Heel vervelend, want ik ga nu niet bepaald met mooie cijfers mijn examens straks in en ik kan nooit iets vinden op mijn kamer.

Maar aan de andere kant ben ik enorm perfectionistisch. Ongeveer vier jaar geleden tekende ik elke dag. Ik tekende het liefste iets in de richting van manga, maar ik was ook gek op realistische portretten.

Maar op een dag heb ik al mijn tekenen verscheurd en zijn ze in prullenbak beland. Ik vond alles wat ik had gemaakt de afgelopen jaren bagger. Nu ik er weer aan terug denk, vind ik helemaal niet dat mijn tekeningen bagger waren. Ik heb er spijt van dat ik alles kwijt ben door mijn eigen perfectionistische gedrag. Sinds die dag heb ik ook nooit weer getekend. Maar eigenlijk wil ik wel weer gaan tekenen. Maar als ik ga tekenen, weet ik nu al dat ik het papier na de eerste potloodstrepen weggooi ‘omdat het toch niet iets kan worden’.

Advertenties

3 Reacties to “Perfectionistisch en een rommelkont.”

  1. kimetc 14 mei 2011 bij 16:02 #

    >Ja, zo ben ik ook. Heb ook al eens een blogje geschreven over die twee tegengestelde eigenschappen van mij. Wat zonde dat je niet meer tekent! Gewoon gaan doen, hoor!

  2. Jana 14 mei 2011 bij 16:59 #

    >Tegengestelde eigenschappen zijn zo vervelend.Aan de ene kant wil ik wel heel erg graag weer gaan tekenen, maar aan de andere kant denk ik dat ik er alleen maar chagrijnig van ga worden. Plus het feit dat ik weer helemaal bij het begin moet beginnen.

  3. Denise 16 mei 2011 bij 14:36 #

    >Wat jammer van je tekeningen! Ik ben ook perfectionistisch en óók een rommelkont. Ben dus niet de enige :P.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: