(werk) Vakantie!

31 Mei

De examens zitten erop. Maar niet getreurd, volgend jaar ga ik opnieuw examens maken want ik ben er zeker van dat ik niet geslaagd ben. Als ik om een bepaalde reden niet naar het Vavo kan of mag, dan ga ik een mbo opleiding doen. Maar liever haal ik een Havo-diploma. Als ik wel een mbo opleiding ga doen, dan ga ik mijn keuze maken tussen interieur design en game design. Maar dat zien we dan wel weer.

In feite heb ik nu vakantie. Maar dit wordt geen rustige vakantie. Ik ga werken! Jawel, ik ga werken. Mensen die mij kennen weten dat ik normaal heel erg lui kan zijn. Maar ik kan echt niet drie maanden lang lui zijn, dus ik moest gewoon gaan werken. Ik ga op een waddeneiland werken in de horeca. Hoe en wat precies weet ik nog niet, maar ik ga dit weekend beginnen. En de voorspellingen voor het weer zijn prima, dus het zal wel druk worden. Waarschijnlijk zal ik de eerste dagen doodop zijn na een werkdag. En dan kan ik niet eens in mijn eigen bedje kruipen, want ik woon er op dat moment ook. Maar buiten de werkuren zal ik geregeld op het strand liggen met een boekje. Ik zie er nu al naar uit!

Advertenties

2 Reacties to “(werk) Vakantie!”

  1. kimetc 31 mei 2011 bij 09:34 #

    >Welk eiland? Ik hoop voor je dat je naar de Vavo kunt, hoor er goede verhalen over!

  2. Jana 31 mei 2011 bij 10:29 #

    >Ik zeg liever niet welk eiland, aangezien ik anoniem ben en dat nog eventjes wil blijven. Ik neem geen risico's ;)Ik hoop ook zo dat mijn school mij wil uitbesteden, want ik lees inderdaad ook steeds positieve dingen over het Vavo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: