Oproep: Notitieboekjes

8 Jun

Even een heel ander bericht. Ik zit hier met nog een aantal lege notitieboekjes, maar helaas ook een leeg brein. Ik heb geen flauw idee wat ik met die notitieboekjes ga doen.

Ik heb al een agenda (zelf gemaakt van een notitieboekje, als ik mijn camera vind, maak ik wel een paar foto’s), een gewoon dagboek voor de dingen die ik meemaak en mijn gevoelens, een notitieboekje vol recepten, een boekje met allemaal mooie zinnen en uitspraken en eentje waar ik in opschrijf welke boeken ik heb gelezen, welke films ik heb gezien en welke series ik heb gekeken.

Dus wat kan ik nog meer gaan doen met mijn notitieboekjes? Ik wil niets met tekenen, daar begin ik binnenkort weer mee in mijn nieuwe schetsboek. En ik hou ook niet echt van knippen en plakken.
Goede ideeën worden beloond met…….
mijn eeuwige dank!

Advertenties

2 Reacties to “Oproep: Notitieboekjes”

  1. Last days of spring 11 juni 2011 bij 12:34 #

    >Een lijstjesboekje? Ik heb een klein notitieboekje waarin ik lijstjes schrijf. van to do lijstjes en inpaklijstjes en boodschappenlijstjes (nuttig) tot lijstjes met plekken die ik nog wil bezoeken, lijstjes met lievelingseten en lijstjes met droombanen voor later. ik vind lijstjes maken namelijk leuk 🙂

  2. Lisa 11 juni 2011 bij 13:34 #

    >Misschien gedroogde bloemetjes er in plakken? Vind ik altijd wel een mooi effect geven. Wil het zelf ook eens gaan proberen! (:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: